Menu
Sepetiniz

Karden Sandal Ağacı Yağı

150 TL Üzeri
Ücretsiz Kargo
Güvenli Alışveriş
3D Secure Güvenli Ödeme
Karden Sandal Ağacı Yağı
Karden Sandal Ağacı Yağı
15,00TL
Vergiler Hariç: 13,89TL
  • Stock: 20
  • Model: Karden03
Etiketler: bitkisel yağlar , karden

Karden Sandal Ağacı Esansı

Sandal Ağacı yağı Santalum album ağacının köklerinden ve gövdesinden ekstraksiyon yöntemi ile elde edilir. Meyvemsi, tatlı ve odunsu karakterde kokuya sahiptir. Hindistan'ın en değerli ağaçlarından biridir, çok yavaş büyümektedir. Sandal ağacının yağının üretimininde kullanılması için 30 yaşından büyük olması gerekmektedir.

Hindistan’ın dağlık bölgelerinde yetişen sandal ağacının meyveleri kiraz büyüklüğünde ve siyah renklidir.

Ağacın odunu ise sarımtıraktır ve değişik bir kokuya sahiptir. Bu sıra dışı ağaçtan uçucu bir yağ olan sandal esansı elde ediliyor ve bu esans daha çok alternatif tıpta, zaman zaman da kozmetik ve ilaç sanayinde kullanılır.



Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi
Doğrulama Kodu
Çerez Politikası
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.